A vállalkozásról
Az Afriso Magyarországon
Az Afriso-Euro-Index GmbH. leányvállalatát az Afriso Kft.-t 1992-ben alapította. Ennek a vállalkozásnak utódjaként alakult meg az Afriso-Euro-Index Kft. 2008-ban, amely azóta is változatlanul áll az ügyfelei rendelkezésére.
Elsődleges ügyfélköre a magyarországi épületgépészeti nagykereskedők és kivitelezők kiszolgálása termékeinkkel.

Az AFRISO hitvallása
Hitvallásunk
Ha közös a jövőképünk és a célunk, akkor a közös úton együtt kell menjünk, közös értékek, elvek mentén. Csak így tudjuk ugyanis elérni a célunkat, közös egyetértésben, ahogy eltervezzük. Ezek a közös alapelvek az "AFRISO-EURO-INDEX Kft. hitvallása”.

Közös értékeket vállunk
Nyitott, aktív és őszinte párbeszédet folytatunk. Azt mondjuk, amit teszünk, és azt tesszük, amit mondunk. Viselkedésünket a becsületesség, a személyes felelősségvállalás, a bizalom, a tolerancia és a tisztelet jellemzi.

Értéket adunk
Célunk, hogy ügyfeleink és partnereink profitáljanak a velünk való együttműködésből. Ezért innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínálunk.

Mi alakítjuk a saját jövőnket
Szeretnénk tartósan nyereségesek lenni, és tulajdonosainknak hasznot termelni. Ezáltal biztosítjuk önállóságunkat és versenyképességünket.

Büszkék vagyunk munkatársainkra
Képzett, motivált és teljesítményorientált, kiváló társadalmi érzékenységű és szaktudású munkatársakat alkalmazunk. Kiváló környezetet biztosítunk az átlag feletti teljesítményhez. Vezetőinktől példamutató viselkedést várunk el.

Körültekintően tevékenykedünk
Az emberrel és a környezettel szemben felelősségteljesen és biztonságtudatosan viselkedünk. Irányt mutatunk. Korán felismerjük az új lehetőségeket, és élünk is azokkal.

Az AFRISO jövőképe
Jövőképpel rendelkezünk
Rendelkezünk jövőképpel és kollektív elképzeléssel jövőnkről.

Megbízhatóak akarunk lenni
Magyar kereskedőcég vagyunk, alapelvünk a biztonság, a minőség és a tartósság

Tartósságra törekszünk
Tevékenységünket ökológiai, társadalmi és gazdasági célkitűzések határozzák meg. Tiszteljük az embereket és a környezetünket.

Innovatívak akarunk lenni
Az ügyfeleink energiaigényeihez igazodó megoldások folyamatos keresése határozza meg gondolkodásunkat és tevékenységünket. Ennek érdekében fejlesztjük és valósítjuk megötleteinket és szolgáltatásainkat.